Få et godt tilbud på renovering af hus

Totalrenovering af hus? Få hjælp fra Østerhåb Byg & Montage

Renovering af hus kan for mange være en stor investering, men i mange tilfælde giver det en god gevinst, hvilket kan være både på den personlige front eller rent økonomisk. Det kan fx være hvis du ønsker at lave om på huset, så det passer bedre til dine behov. Eller fordi huset skal have en opdatering, så den bliver mere værd og/eller dermed bliver nemmere at sælge ved evt. salgstanker.

Renovering af hus med det bedste resultat for øje – hver gang

For at du får dine ønsker imødekommet, er det vigtigt, at du har en håndværker, der lytter til dig og dine behov. Hos Østerhåb Byg og Montage sætter vi dine ønsker højest og sørger for at imødekomme dem så vidt muligt. Hvis ikke det, du forespørger, er en mulighed, skal vi nok informere dig om det og hertil komme med det vi mener er den rette løsning.

 

Derfor kan renovering eller ombygning i mange tilfælde være en god idé, uanset om det er fordi du i dag står med andre idéer eller ønsker til huset nu, end da du købte eller måske selv byggede det. Eller bare gerne vil have det opdateret og gjort det nemmere at sælge på et svært marked.

Hvad koster renovering af hus?

Vi hjælper dig gerne med priser på renovering og totalrenovering af dit hus, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud. Vi holder til i Horsens, men kommer gerne ud rundt omkring i Østjylland – fra Odder til Skanderborg. Vi tager derfor gerne en uforpligtende snak og giver også gerne en uforpligtende pris på renovering af hus, og vi kan hjælpe dig med at komme i mål med dine ønsker. Kontakt os i dag for at høre mere.

Hos Østerhåb Byg & Montage ApS kan du hver en tid ringe og få professionel rådgivning og sparring ved dit nuværende eller kommende byggeprojekt. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke har prøvet kræfter med før. Derfor ser vi os selv som en erfaren samarbejdspartner.

20+

Års erfaring i branchen

1.863

antal opgaver udført

100%

Kvalitet for pengene

white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Indhent en god pris på dit projekt via formularen.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

© 2022 Østerhåb Byg & Montage ApS – alle rettigheder forbeholdes.