Østerhåb Byg & Montage hjælper dig med gulvlægning

Skal du have nyt gulv? Kontakt os for et godt tilbud

Er du træt af dit gamle, slidte trægulv? Vil du gerne have et mere børnevenligt gulv, nu hvor der er småbørn i huset, eller har du andre ønsker om gulvlægning?

Vi kan hjælpe dig i ethvert tilfælde og vi finder i samarbejde med dig den helt rette gulvløsning.

Vælg en perfektionist

Hos Østerhåb Byg og Montage har vi stor erfaring med gulvlægning – herunder stort set alle gulvtyper, så vi kan hjælpe dig trygt i mål med nye, flotte gulve – uanset hvad dine ønsker er. Vi holder til i Horsens, men vores kunder rækker også fra Odder til Skanderborg.

For os er det vigtigt, at arbejdet er gjort til perfektion, så dine gulve kan holde i mange år fremover. Det er dine ønsker, der er førsteprioritet, og vi tager dig gennem hele processen, så vi er sikre på, at vi ender med et resultat, du kan være tilfreds med.

Kvalitetsbevidst gulvlægning til gode priser

Vi sørger for et professionelt resultat til en pris, du kan være med på. Det er svært at sætte en fast pris på gulvlægning, da det kommer an på arealet og materialevalg. Du kan dog regne med en pris på gulvlægning mellem 150-1000 kr. pr. m2.

Bestil et uforpligtende tilbud hos os, så du får en idé om prisen på din opgave. VI står også klar til at svare på spørgsmål på telefonen.

Hos Østerhåb Byg & Montage ApS kan du hver en tid ringe og få professionel rådgivning og sparring ved dit nuværende eller kommende byggeprojekt. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke har prøvet kræfter med før. Derfor ser vi os selv som en erfaren samarbejdspartner.

20+

Års erfaring i branchen

1.863

antal opgaver udført

100%

Kvalitet for pengene

white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Indhent en god pris på dit projekt via formularen.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

© 2022 Østerhåb Byg & Montage ApS – alle rettigheder forbeholdes.