Nybyggeri til gode priser fra dit byggefirma

Få et godt tilbud på nybyg fra Østerhåb Byg & Montage

Det er en stor ting at ville bygge nyt. Måske skal du bygge hus, sommerhus eller på anden vis give dig i kast med nybyggeri. Det er absolut det bedste at få hjælp af en fagmand, som kan hjælpe dig gennem hele processen. Hos Østerhåb Byg & Montage tager vi gerne en snak med dig om dine ønsker og hjælper dig videre. Vi holder til i Horsens, men vi hjælper gerne kunder fra Odder til Skanderborg med nybyggeri.

Nybyggeri – få hjælp gennem hele processen

Hvis du skal bygge nyt hus, er det vigtigt, at du får hjælp af et byggefirma. Det er mest overskueligt at få hjælp gennem hele processen, så du ikke skal kontakte en masse forskellige håndværkere. Vores erfaring går over 20 år tilbage, og den erfaring bruger vi til at opnå de bedste resultater. Når det gælder nybyg, er det vigtigt, at arbejdet er udført nøjagtigt, så huset holder så længe som muligt

Hvad koster det at vælge nybyggeri?

Det er ikke altid en billig løsning at bygge nyt, men du kan få det, som du ønsker det, hvilket også har sin fordel. Det er svært at sætte en pris på nybyggeri, men vi kan hjælpe dig med priser til dit hus, hvis du kontakter os. Det er uforpligtende.

Kontakt os i dag for mere information og priser.

Hos Østerhåb Byg & Montage ApS kan du hver en tid ringe og få professionel rådgivning og sparring ved dit nuværende eller kommende byggeprojekt. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke har prøvet kræfter med før. Derfor ser vi os selv som en erfaren samarbejdspartner.

20+

Års erfaring i branchen

1.863

antal opgaver udført

100%

Kvalitet for pengene

white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Indhent en god pris på dit projekt via formularen.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

© 2022 Østerhåb Byg & Montage ApS – alle rettigheder forbeholdes.