Tagreparation – holdbare løsninger til gode priser

Tagrenovering eller et nyt tag?

Det kan være svært at vurdere, om man skal have et nyt tag, eller om taget kan nøjes med en tagreparation. Renovering af tag er oftest noget billigere end at få et nyt tag, men det kan i nogle tilfælde være nødvendigt at udskifte taget, og i så fald vil du nødigt spilde penge på at få en tagreparation.

Har du brug for tagarbejde? Så kommer vi til dig

Østerhåb Byg & Montage kommer gerne og vurderer, om du skal have reparation af tag, eller om du skal have et helt nyt tag. Vi holder til i Horsens, men vores kunder breder sig fra Skanderborg og helt til Odder. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på tagrenovering og andet tagarbejde.

Tagreparation kan godt betale sig

Det kan godt betale sig at få en tagreparation, og det er også en ofte en fordelagtig løsning rent økonomisk. Det kan forlænge tagets levetid nogle år – hvor mange år præcis, afhænger af både tagtype og materialer. Dog kan det vise sig, at taget er så slidt, at du må have det skiftet. I disse tilfælde er reparation af taget ikke nok.

Derfor er det bedst at få en fagmand fra os til at komme og vurdere det. For os er det vigtigt, at du får valgt den rette løsning. Vi hjælper dig gerne med uforpligtende tilbud på både tagrenovering eller andet tagarbejde. Kontakt os, og vi kommer ud til dig, og så kan vi tale om en god pris.

Hos Østerhåb Byg & Montage ApS kan du hver en tid ringe og få professionel rådgivning og sparring ved dit nuværende eller kommende byggeprojekt. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke har prøvet kræfter med før. Derfor ser vi os selv som en erfaren samarbejdspartner.

20+

Års erfaring i branchen

1.863

antal opgaver udført

100%

Kvalitet for pengene

white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Indhent en god pris på dit projekt via formularen.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

© 2022 Østerhåb Byg & Montage ApS – alle rettigheder forbeholdes.