Ønsker du ombygning af din stue, udestue, garage eller entré?

Østerhåb Byg & Montage holder til i Horsens, men vi kommer også gerne ud til vores kunder i Odder og Skanderborg. Vores fokus er at realisere dine drømme. Måske drømmer du om en tilbygning til dit hus? Ombygning af din stue?

Vi hjælper dig gerne med at bygge en udestue - den kan man nyde godt af de fleste tider på året. Vi hjælper også med at bygge en garage, hvis du ønsker det, eller måske drømmer du om en ny entré. Uanset hvad kan du kontakte os for et uforpligtende tilbud på tilbygning til hus, og så kan vi snakke sammen om dine ønsker.

Omkostninger ved tilbygning til hus

Det er umuligt at give en fast pris på tilbygning til hus, da det kommer an på størrelse, hvilken tilbygning og hvilke materialer, det skal laves af. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan finde priser på dine ønsker. Måske er det et sommerhus, du længes efter?

Hvad koster tilbygning til hus?

Vi finder en billig løsning, hvor resultatet er tilfredsstillende for alle parter. Vores vigtige opgave er at sørge for, at kunden er tilfreds, når vi er færdige med arbejdet. Kontakt os allerede i dag.

Hos Østerhåb Byg & Montage ApS kan du hver en tid ringe og få professionel rådgivning og sparring ved dit nuværende eller kommende byggeprojekt. Der er stort set ikke den opgave, vi ikke har prøvet kræfter med før. Derfor ser vi os selv som en erfaren samarbejdspartner.

20+

Års erfaring i branchen

1.863

antal opgaver udført

100%

Kvalitet for pengene

white-facebook-box-fill Følg med på Facebook

Indhent en god pris på dit projekt via formularen.

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

© 2022 Østerhåb Byg & Montage ApS – alle rettigheder forbeholdes.